Læge Paul Amberg

+45 3819 1932 Læge Paul Amberg, Bellahøjvej 129, 2720 Vanløse

Menu

Profil

Læge Paul Amberg overtog praksis på Bellahøjvej, i lokalet over det tidligere bageri, efter den afholdte bagersønnes livsgærning som den første læge på Bellahøjvej, Bertil Buch.

Praksis består af én læge og to dygtige lægesekretær, og ligger på 1.sal, uden elevator. Ved behov for at komme op og ned ad trappen er vi gerne behjælpelige med en støttende hånd.

Der er et adskilt behandlingsrum som også kan bruges til at fx. ligge ned i venten på lægen, sidde adskilt fx for at amme sin baby, eller at få skiftet.

For at drive en sk. solopraksis i stadig udvikling, arbejder lægen og personale i tæt samarbejde gennem hela arbejdsdagen.  Patienter kan derfor opleve at konsultationerne indimellem kan blive afbrudt. Det er dog altid mulig for patienten at bede om skærmet tid, således at følsomme samtaler og undersøgelser kan foregå uden forstyrrelser.

Der lægges vægt på godt samarbejde med alle samarbejdsparter, så som de nærliggende andre praksis, speciallæger, sygehus og hjemmesygeplejen.

Vi tilbyder laboratorieydelser så som udvalgte undersøgelser på sekreter, urin, og blod, samt  prøvetagning for afsendelse til andet laboratorium.

Vi ønsker at holde ventetider nede i venteværelset. For at klare dette, er det en stor hjælp om konsultationer kan afvikles omkring de på forhånd aftalte temaer. Der kan alligevel  opstå akutte behov som vi naturligvis vil prioritere. Opstået  forsinkelse vil erfaringsmæssig være svære at indhente i løbet af arbejdsdagen, hvorfor ventetid tit må påregnes. Dette beder vi om vores patienters forståelse for.